Uuden äärellä

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelia viimeksi muokattu:3 joulukuun, 2023

Hammasvahdista tulee Ouluun hammaslääkäripalveluita tuottava itsenäinen oululainen klinikka. Avaamme näillä näkymin todennäköisesti helmikuun 2024 aikana. Uskon, että voimme tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja että meillä on mahdollisuus kehittää ja viedä hammaslääkäritoimintaa eteenpäin.

Meille asiakkaana käyvän potilaan terveys ja tyytyväisyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Asiakkaat ovat meille tervetulleita sellaisena kuin ovat. Haluamme että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja voivat luottaa meihin. Turvallisuus ja luottamus ovat terveydenhuollossa toiminnan perusedellytyksiä.

Panostamme merkittävästi sekä vastaanotolla käytettävään teknologiaan että henkilöstön osaamiseen. Uskomme näyttöön perustuvaan lääketieteeseen ja siihen että investoinnit osaamiseen ja teknologiaan voivat tuoda tutkimuksiin ja hoitoon laatua ja kustannustehokkuutta. Tavoitteenamme on tarjota erinomaista hammashoitoa. Esimerkiksi mikroskoopilla ja kolmiulotteisella kuvantamisella voi tuoda tarkkuutta, varmuutta ja nopeutta diagnostiikkaan. Lisäksi uusimman sukupolven 3d -skanneri, -jyrsin ja -tulostin voivat tuoda tarkkuutta ja ennustettavuutta sekä restoratiivisiin, että kirurgisiin hoitoihin. Uuden sukupolven teknologioissa on kehityksen jatkuessa vielä runsaasti hyödynnettäviä mahdollisuuksia meidän kaikkien suunterveyden eduksi.

Tavoitteenamme on olla Pohjois-Suomen modernein ja kehittynein vastaanotto ja se vaatii jatkuvaa työtä. Uskon siihen että hoidon vaikuttavuus paranee kun diagnostiikan ja toimenpiteiden tarkkuutta ja tasalaatuisuutta parannetaan ja tästä voi olla selvää hyötyä potilaalle.

Tiimimme tulee koostumaan ammattilaisista, joista haluamme pitää huolta ja joiden osaamiseen haluamme panostaa. Osaaminen, motivaatio ja innostus ovat tekijöitä jotka tuottavat parhaita tuloksia asiakkaille. Pyrimme järjestämään henkilöstöllemme koulutuksia ja ylläpitämään osaamista. Tulevaisuudessa suunnitelmissa on järjestää koulutuksia myös muille alan toimijoille yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ihmiset kuitenkin hammashoidon toteuttavat yhdessä toisten ihmisten kanssa. Teknologia ilman osaavaa ihmistä sitä käyttämään ei yksinään tee juuri mitään ja henkilöstö on toimipaikan tärkein voimavara.

Oikein mukavaa loppuvuotta kaikille!

Ville Saarenpää