Hammasvahti Oy ja Oulun Kärpät yhteistyöhön

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelia viimeksi muokattu:19 helmikuun, 2024

Hammasvahti Oy tarjoaa hammaslääkäripalvelut Oulun Kärpille ja ovat mukana auttamassa joukkuetta pysymään kunnossa myös suunterveyden osalta. Hammaslääkäri Ville Saarenpäällä on vuosien kokemus toimimisesta urheilujoukkueen hammaslääkärinä ja Ville ottaa yhteistyön innolla vastaan.

Erilaisia hammasvammoja tulee kontaktilajissa ja on tärkeää saada vammat hoidettua oikein ja oikea-aikaisesti ja tietenkin saada pelaajat takaisin kaukaloon mahdollisimman ripeästi niin että hammasvammasta olisi mahdollisimman vähän haittaa pelaajan terveydelle ja pelaamiselle.

Oulun Kärppien logo

Hammasvahdilla on uutena klinikkana mahdollisuus tuottaa erilaiset hammasvammojen tutkimukseen ja hoitoon liittyvät palvelut uusimman sukupolven menetelmien mukaisesti. Monipuoliset kuvantamis- ja tutkimusmahdollisuudet antavat mahdollisuuden päästä nopeammin tarkempaan diagnoosiin myös tapaturmatilanteissa, mikä parantaa hoidon ennustettavuutta.

Mahdollista on myös monipuolisesti erilaiset hampaita korjaavat toimenpiteet tai menetettyjen hampaiden korvaaminen väliaikaisesti tai pysyvästi.

Hammasvammojen lisäksi urheilijan on tärkeää pitää hyvää huolta suunterveydestään. Infektiot ja ongelmat suussa voivat vaikuttaa yleisterveyteen ja sitä kautta myös suorituskykyyn. Hammasvahti pyrkii tarjoamaan sekä urheilijoille että kaikille muille mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen hyvään suunterveyteen ja miellyttävään hammaslääkärikokemukseen.

Hammasvahti Oy kiittää Oulun Kärppiä luottamuksesta ja toivottaa joukkueelle menestystä peleihin!