Henkilöstö

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hammasvahti.fi

Jussi Kaijanen

Hammaslääkäri

Luotettavaa ja asiakaslähtöistä hammashoitoa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Vastaanotoltani saat kaikki yleisimmät hammaslääkäripalvelut varmasti huolella ja ammattitaidolla. 

Uskon vahvasti, että terveydenhuollossa monesti vähemmän on enemmän. Esimerkiksi paikkaushoidolla voidaan korjata reikä hampaassa, mutta hammas ei ole enää entisellään. Yleisterveyden kannalta parasta olisi, kun reikää ei olisi ikinä syntynytkään. Suun terveydessä ennaltaehkäisy ja ylläpitohoito ovat avainasemassa ja näitä haluan vastaanotollani edistää.  


Uskon myös, että kun oikeita asioita tehdään oikeaan aikaan, potilas pääsee tulevaisuudessa paitsi vähemmällä niin myös halvemmalla ja suun terveys paranee. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi hampaan restaurointia hyvissä ajoin keraamisella paikalla tai kuorella, mieluummin kuin sillä perinteisellä muovipaikalla. 

Janne Säkkinen

Hammaslääkäri

Hei! Olen digitaalitekniikkaa hyödyntävän hammashoidon edelläkävijä. Vahvinta osaamistani on keraamiset paikat, protetiikka, implanttihoidot, juurihoidot, kalvo-oikomishoito sekä tapaturma- ja pelkopotilaiden hoito. Estetiikka on aina tärkeässä roolissa toteuttamassani hoidossa.

Minulta sujuu kattavasti sekä yleishammashoito että vaativammat toimenpiteet.  Uusi digitaalitekniikka auttaa minua hoitamaan hymysi ja purentasi laadukkaasti ja ennakoitavasti. Hyödynnän tehokkaasti koko upean tiimimme asiantuntemusta ja osaamista, jotta saat parhaan mahdollisen hoidon. 

 

Vastaanotollani voit avoimesti tuoda esille hammashoitopelkosi, ja osaan ottaa sen huomioon kaikissa tilanteissa. Tarvittaessa hoito voidaan toteuttaa esilääkityksessä tai nukutuksessa.

 

Hampaiden oikomista tarvitaan usein niin purennallisista kuin esteettisistä syistä. Olen kokenut kalvo-oikomisen asiantuntija. Kalvo-oikomishoidossa hampaiden oikominen toteutetaan uudenaikaisilla, lähes huomaamattomilla oikomiskalvoilla.

 

Olen rauhallinen, käsistäni taitava, varmaotteinen ja luotettava hammaslääkäri, jolta löytyy myös huumorintajua. Vapaa-aikani kuluu mieluiten perheen, koirien, padelin, musiikin ja leffojen sekä vanhojen ajoneuvojen parissa.

 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni Hammasvahtiin!

Ville Saarenpää, puoliprofiilikuva.

Ville Saarenpää

Hammaslääkäri

Olen kokenut hammaslääkäri jonka erityisosaamista on hampaiden keraamiset täytteet ja kruunut, implanttihoidot, hampaiden poistot sekä särky- ja tapaturmapäivystys.

Olen inhimillinen, ymmärrettävä ja luotettava hammaslääkäri. Uskon hyvään kommunikaatioon ja yhteistyöhön potilaiden kanssa. Luokseni on helppo tulla ja uskon että löydämme yhdessä ratkaisuja niin tavanomaisiin, kuin vaikeampiinkin tilanteisiin.

Kouluttaudun aktiivisesti, pidän ja järjestän koulutuksia ja haluan ylläpitää ja kehittää sekä omaani että koko tiimin osaamista.

Esa-Pekka Juopperi

Hammaslääkäri

Hei, olen rauhallinen ja taitava hammaslääkäri. Erityisosaamisalueitani ovat keraamiset täytteet ja kruunut, protetiikka, esteettinen hammashoito sekä särkypäivystys.

Minulle on tärkeää luoda potilaille rento ja turvallinen ilmapiiri hammashoidon aikana. Vuoropuhelua pidän myös hoidon onnistumisen kannalta ratkaisevana. Hoitosuunnitelmat tehdään potilaan kanssa yhdessä keskustellen ottaen potilaan toiveet huomioon. 

Perushammashoidon lisäksi vastaanotollani onnistuu myös kalvo-oikominen osana esteettistä hammashoitoa, hampaan poistoleikkaukset sekä uusintajuurihoidot.

Hyödynnän vastaanotollani vahvaa osaamistani digitaalihammaslääketieteestä. Ylläpidän ja kehitän osaamistani aktiivisesti kouluttautumalla.

Tervetuloa vastaanotolleni etsimään kadonnutta hymyä.

Reeta Lepojärvi

Suuhygienisti

Olen valmistunut suuhygienistiksi vuonna 2007. Minulle on kertynyt vuosien saatossa kokemusta sekä julkisen että yksityisen puolen hammashoidon parissa työskentelystä.

Työnkuvaani kuuluvat hammaskiven ja värjäymien poistot, hampaiden fluoraukset, hammaskorujen kiinnitykset, hampaiden valkaisut, ensiapuluontoiset oikomishoidon toimenpiteet sekä suunhoito- ja suunterveysneuvonta. Kivun lievityksessä käytän tarvittaessa puudutetta. Kaikenikäiset asiakkaat ovat tervetulleita ja hoidan mielelläni myös pelkopotilaita.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Jonna Rantala

Suuhygienisti

Olen toiminut suuhygienistin työtehtävissä sekä yksityisellä että julkisella puolella. Vastaanotollani on rauhallinen ja ystävällinen ilmapiiri. 

Työnkuvaani kuuluvat: hammaskiven poisto, iensairauksien hoito, jauhepuhdistukset, hampaiden valkaisut, omahoidon ohjaus, tietyt oikomishoidon toimenpiteet sekä hammaskorujen kiinnitys. Toimin myös hammaslääkärin työparina. Tarvittaessa käytän puudutusta toimenpiteiden yhteydessä. Pyrin ottamaan asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon vastaanotollani.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Saila Mustajärvi

Suuhygienisti

Minulta saat huomioonottavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua 10 vuoden kokemuksella. Työni teen tunnollisesti ja asiakaslähtöisesti.

Parasta työssäni on asiakkaan kohtaaminen. Otan pelkopotilaat huomioon erityistarkkuudella.

Hymyillään kun tavataan!

Suuhygienisti Iina Kervinen

Iina Kervinen

Suuhygienisti

Heippa! 

Vastaanotollani saat iloista palvelua ja asiantuntevaa hoitoa. Teen työni aina asiakaslähtöisesti ja mahdolliset pelkotilat huomioiden. Tavoitteenani on tarjota kivutonta ja parasta mahdollista hoitoa juuri Sinulle. 

Minulla on vankka kokemus suuhygienistin töistä sekä kunnallisella että yksityisellä sektorilla.

Vahvuutenani näenkin monipuolisen osaamisen.  

Minulta onnistuu haastavammatkin hammaskiven poistot, tehokkaat hampaiden valkaisut sekä tarvittaessa päivystykselliset oikomishoidon toimenpiteet (esim. retentiokaarien kiinnitykset sekä uusimiset). 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.

Eelis Rytkönen

Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia, lääkäri

Olen kokenut suu- ja leukakirurgi, jonka vahvinta osaamista on haastavimmatkin suun ja leukojen alueen kirurgiset toimenpiteet. Erityisosaamistani ovat vaativat hampaan poistot, vaativat viisauden hampaan poistoleikkaukset, implanttihoidot, luusiirreleikkaukset, tapaturmapotilaiden hoidot sekä suun alueen tulehdusten hoito.

Olen ystävällinen ja helposti lähestyttävä suu- ja leukakirurgi. Minulla on erikoisalaltani yli 10 vuoden työkokemus. Pitkän erikoistumiseni ja työkokemukseni kautta minulla on vahva osaaminen haastavimmissakin suun ja leukojen alueen alueen kirurgisissa toimenpiteissä. Toimenpiteet pyrin tekemään sujuvasti, huolellisesti ja kivuttomasti sekä potilaan pelon huomioiden. 

 

Erikoisosaamistani ovat muun muassa: hampaan poistot, vaativat hampaan poistot, vaativat viisauden hampaan poistoleikkaukset, implanttihoidot, luusiirreleikkaukset, implanttihoitoihin liittyvät poskionteloleikkaukset, tapaturmapotilaiden hoidot, suun alueen tulehdusten hoito, botox-hoidot sekä leukanivelten kortisonipistokset ja huuhtelut. Minulla on vahva kokemus särkypotilaiden hoidosta. Hoidan myös lapsipotilaita.

 

Tervetuloa vastaanotolleni!

Tuomas Kurronen

Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia

Meeri Ojala

Erikoishammaslääkäri, iensairaudet

Matti Hannula

Erikoishammaslääkäri, oikomishoito

Olen oikomishoidon erikoishammaslääkäri, jolla on pitkä kokemus lasten, nuorten ja aikuisten oikomishoidosta. Käytössäni on kalvo-oikomishoidon lisäksi myös perinteiset oikomishoidon menetelmät.

Vastaanotollani edetään rauhallisesti ja keskustellaan hoidon eri vaiheissa. Alkututkimusten jälkeen tehdään aina yksilöllinen hoitosuunnitelma ja määritellään yhdessä hoidon tavoitteet. Minulle on tärkeää, että asiakas ymmärtää, mitä hoidon eri vaiheissa tehdään ja miksi.

Erikoistumisen, yliopistossa opettamisen ja jatkuvan täydennyskouluttautumisen kautta minulla on hyvät edellytykset tehdä yksilöllisiä hoitosuunnitelmia, sekä toteuttaa myös vaativia hoitoja.

Oikomishoitoa tehdään usein sekä purennallisista että esteettisistä syistä. Minun vastaanotolleni voit tulla matalalla kynnyksellä keskustelemaan millaiset oikomishoidon menetelmät soveltuisivat juuri sinun oikomishoitoosi.

Oikomishoidon lisäksi myös muut hammaslääkärin palvelut onnistuvat pyydettäessä.

Susanna Anttonen

Vastaava hoitaja

Olen valmistunut lähihoitajaksi v.2003 (suunhoito). Minulle on karttunut vuosien varrella kokemusta hammashoitajan työtehtävistä niin julkisen kuin yksityisen hammashoidon puolelta sekä erikoissairaanhoidosta.

Toimin Hammasvahdissa vastaavana hoitajana, lisäksi avustan hammaslääkäreitämme toimenpiteissä.

Otamme yhdessä hammaslääkärityöparin kanssa pelkopotilaat huomioon.

Työssäni on parasta sen monipuolisuus, vaihtelevuus ja asiakaslähtöinen tiimityöskentely.

Kohtaat minut vastaanotolla iloisena, reippaana ja hymyilevänä.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotollemme!

Sara Määttä

Lähihoitaja

Anna Himanen

Sairaanhoitaja

Sarianna Ylikangas

Lähihoitaja

Sini Poutiainen

Lähihoitaja

Oona Multanen

Lähihoitaja

Henna Saarenpää

Toimistopäällikkö