Ilkka Mikkolan hammastarkastus sujui rennosti

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelia viimeksi muokattu:18 kesäkuun, 2024

"Kukapa ei kärsisi hammashoitopelosta."

Mikkolan hammastarkastus Hammasvahdissa sujui leppoisasti.

Kaupallinen yhteistyö

Oulun Kärpät Oy:n myyntijohtaja Ilkka Mikkola kävi Hammasvahdissa hammastarkastuksessa, jossa kartoitettiin hampaiden nykytila. 

Ilkka Mikkola kiteytti hammashoitopelon yleisyyden hyvin asiasta kysyttäessä: “Kukapa ei kärsisi hammashoitopelosta?” Hammashoitopelosta kärsiikin Suomessa noin joka toinen. “Pelko otettiin huomioon hyvin. Aluksi kysyttiin ammattimaisesti, onko herkkyyksiä tai pelkotiloja, joita pitäisi ottaa huomioon,” Mikkola kertoo käynnistään. 

Mikkolan pelkoa helpottaa myös se, ettei suuria toimenpiteitä ole tarvittu. “Taustalla ei ole traumoja eikä isompia operaatioita kuten juurihoitoa tai hampaiden poistoa. Silloin pystyy ajattelemaan hammaslääkäristäkin positiivisia asioita.”

Säännölliset hammastarkastukset ehkäisevät isompia operaatioita, kun ongelmat havaitaan ajoissa.

Mikkola kävi tarkastuksessa yrityksen perustajan, Ville Saarenpään, vastaanotolla. Saarenpää oli Mikkolalle entuudestaan tuttu. “Oli hyvin leppoinen käynti ja ei jäänyt traumoja. Hampaat tarkastettiin ammattimaisesti ja välissä juteltiin mukavia. Oikein rento tilanne,” Mikkola summaa käyntiään Hammasvahdissa. “Henkilökunta oli hyvillä mielin ja hampaita ei tarvinnut poistaa niin uskaltaa mennä uudemmankin kerran.”