Emilia Itävalo kohdattiin kokonaisvaltaisesti Hammasvahdin vastaanotolla

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelia viimeksi muokattu:12 kesäkuun, 2024

“Käynneillä on kysytty, miten menee.”

Itävalolle on ollut tärkeää, että vastaanotolla on huomioitu terveys kokonaisuutena.

Kaupallinen yhteistyö

Emilia Itävalo, on entinen huippu-urheilija ja nykyinen urheiluasiantuntija ja luokanopettaja. Itävalo toimii myös Instagram ja TikTok vaikuttajana sivutoimisesti. Itävalo kävi Hammasvahdissa tarkastuksessa, suuhygienistillä hammaskiven poistossa ja viisaudenhampaiden poistossa.

Myös Itävalo on kokenut hammashoitopelkoa. Käynnit olivat kuitenkin sujuneet ongelmitta.

“On juteltu ja kerrottu aina, mitä tehdään seuraavaksi ja muistutettu hengittää ja että jos tuntuu ikävältä niin voidaan pitää taukoa. On ollut kiva, että pelko on aidosti huomioitu.” Itävalo kertoo. “Etenkin hampaiden poisto on useille pelkoa aiheuttava toimenpide, josta tehdään hirveän iso juttu. Nyt kun omalla kohdalla poistot menivät niin kivuttamasti ja helposti, on kiva kertoa siitä muillekin. Usein kun kuulee pelkästään kauhutarinoita.”

Itävalolle hoidon kokonaisvaltaisuus on ollut mukava yllätys. Vastaanotolla on oltu kiinnostuneita terveydestä kokonaisuutena, ei pelkästään suun terveydestä. Itävalo on kertonut omista haasteistaan muun terveyden suhteen jo käyntiaikaa sopiessa.

“On ollut henkisen hyvinvoinnin ja  jaksamisen kanssa ongelmia aiemmin, ja sekin on huomioitu. On kohdattu hyvin ihmisenä. Kerroin jo yhteistyöstä sopiessa, että tämä on itselle merkityksellinen asia, että nykyään jaksaa keskittyä oman hyvinvoinnin edistämiseen,” Itävalo kertoo jaksamisestaan.

“Käynneillä on kysytty aina miten menee. Se on ollut sydäntä lämmittävää.”

Huippu-urheilu ura pesäpalloilijana jätti jälkensä Itävalon hampaisiin. “Pelatessa tuli pallo leukaan, ja aiheutti hampaan lohkeamisen. Tätä on pitänyt korjailla usein vuosien aikana. Lohkeaman korjaaminen on seuraavaksi hoitolistalla.”

Itävalo löytyy TikTokista ja Instagramista nimimerkillä @emiliaitavalo.